Voor wie

De kieM is er voor nieuwsgierige mensen tussen grofweg 20 en 50, die vaker dan ze lief is in een emotionele rollercoaster belanden. Voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen geluk, maar last hebben van een gevoel van afwijzing, tekortgedaan, angstig, uitgeblust, verdrietig of gefrustreerd. Of gewoon helemaal niet weten wat ze voelen, maar wel in de war zijn en daar iets aan willen doen. Kortom voor mensen die helderheid en leiderschap willen.

Middels gesprek help ik je, op geleide van je emoties, in te zien wat er aan de hand is. Je leert je emoties begrijpen. De signalen (die je onbedoeld miste) hebben een boodschap en wijzen je de weg. Ik maak die vertaalslag voor je op basis van een gedegen vakopleiding. Je zal voelen dat het kwartje op z`n plek valt. Een eye opener. Energetisch is het logisch wat er gebeurt. Ik stel de vragen zo dat je het inzicht gaat doorvoelen. Nu ontstaat er een keuze mogelijkheid.

Wakker zijn op je gevoel is de prijs die je betaalt voor trouw zijn aan jezelf. Je gaat op basis daarvan puurder leven en doen wat past bij jou. Je komt weer in je kracht. En dat alles op basis van je eigen interne kompas! Hoe gaaf is dat?

Wil je steun in deze zoektocht? Wil je inzicht en feel good? Dit is de plek voor dat gesprek. Iemand die er even helemaal is voor jou. Mijn intentie is je weer in je puurheid en kracht te zetten. Soms confronterend, maar altijd vanuit eerlijkheid, liefde en veiligheid. Via het proces waar je doorheen gaat, hervind je je balans en authenticiteit. Terug naar jouw kiem.

Spreekt het je aan? Bel voor een afspraak.