Tarief

Optie 1/ EHBO consult: €75

Dit gesprek geeft je inzicht en dat is een enorme opluchting. Je krijgt bewustzijn op je doen en laten en op waar de schoen wringt. Deze opheldering doorvoelen geeft houvast. Jouw tool is je gevoel en dát is je kompas. 

Consult van ongeveer 30- 45min

Optie 2/Seizoenskaart: €1000

Voor wie maximaal wil schakelen en zich het interne kompas wil eigenmaken. Een seizoen lang sparren, gronden, doorvoelen, broeden en ontkiemen! Door dit intensieve persoonlijke coach traject gaan processen in een stroomversnelling.

We hebben verdeeld over drie maanden 10x contact. De eerste 2à 3 keer is een uitgebreid consult in De kieM, daarna hebben we wekelijks telefonisch contact. De finale is weer in de praktijk. Plus: een gratis consult in het volgende seizoen.

Een kwartaal lang begeleiding in de actualiteit van jouw leven! Hier word je maximaal zelfredzaam van! 

 

Optie 3/ Jaarkaart: €2250

Voor wie alle tijd wil om te groeien en te reflecteren. Ben je een denker en ben je wat angstig aangelegd? Heb je bewijslast nodig eer je integreert in je hart? Verzacht je door oprechte aandacht? Of ben je juist een voeler en heb je tijd nodig om de materie te laten indalen in je doe-systeem. Heb je wat langer ondersteuning nodig van een krachtige coach, die je helpt het vuurtje in je weer aan te wakkeren? Dan is deze optie een goede voor jou.

Je bent een jaar lang welkom voor intensieve coaching. We gaan acht middagen voor een uitgebreid consult in De kieM. Omdenken is krachtig, omvoelen is magisch. 


Voor business to business trajecten gelden tarieven in overleg.


Betaling geschiedt aansluitend aan consult per zakelijk tikkie bij seizoens of jaarkaart voorafgaand per factuur. 

Factuur vrijgesteld van BTW op grond van artikel 25, wet OB. KVK 08197725


Algemene Voorwaarden
PDF – 83,9 KB 72 downloads