Tarief

Optie 1/ tarief per sessie: €75

Dit gesprek geeft je inzicht en dat is een enorme opluchting. Je krijgt bewustzijn op je doen en laten en op waar de schoen wringt. Deze opheldering doorvoelen is magisch en geeft je tools om trouwer te zijn aan jezelf, zodat je jouw beste zelf leeft. Dan is het leven in balans.

Gesprek van driekwartier  studenten €50

Optie 2/seizoenskaart: €650

Voor wie maximaal wil schakelen en zich het interne kompas wil eigenmaken. Een seizoen lang coaching, doorvoelen, broeden, processen, ontkiemen! Door dit intensieve persoonlijke traject gaan processen in een stroomversnelling.

We hebben verdeeld over 3 maanden 10x contact. De eerste keren een consult in De kieM, daarna wekelijks wat kortere sessies per telefoon en afsluitend weer live. Een kwartaal lang begeleiding in de actualiteit van jouw leven! Hier word je maximaal zelfredzaam van! 

Optie 3/ jaarkaart: €2250

Voor wie alle tijd wil om te groeien en te reflecteren. Ben je een denker en ben je wat angstig aangelegd? Heb je bewijslast nodig om dat wat je weet ook eerst te ervaren eer je het integreert in je hart? Of ben je juist een voeler en heb je tijd nodig om de materie te laten indalen in je hele systeem. Heb je wat langer een krachtige coach nodig, die helpt het vuurtje in je weer aan te wakkeren tot daadkracht? Dan is deze optie een goede voor jou.

Je bent een jaar lang welkom voor intensieve coaching. We gaan acht middagen voor een uitgebreid consult in De kieM. Omdenken is krachtig, omvoelen is magisch. 


Voor business to business trajecten gelden tarieven in overleg.


Betaling geschiedt aansluitend aan (eerste) consult per zakelijk tikkie. Jaarkaart en b2b op factuur.

Factuur vrijgesteld van BTW op grond van artikel 25, wet OB. KVK 08197725


Algemene Voorwaarden
PDF – 83,9 KB 3 downloads