De kieM

Op een heerlijk plekje verscholen in de tuin staat mijn werkplek. 
Dit is De kieM!!


Een plek van rust, aandacht, licht en lucht in een oase van groen. Gewoon lekker buiten tussen de fluitende vogels met volledige privacy. Puur natuur. Kom zitten en ontkiem!


Waarom De kieM?

De kieM staat voor de kern. De kern die jij bent. Je authenticiteit.

Je kan feitelijk niet anders dan die te leven en daar uiting aan geven. Dat is wat het leven van je vraagt! Simpel!
Bovendien als je jezelf bent en dus authentiek, voel je je het fijnst. Soms is het lastig daar trouw aan te zijn met alles wat ons daarmee in de weg lijkt te zitten.

Met coaching krijg je nieuwe inzichten en heb je een keuze. Al is het misschien spannend, hoe fijn is het om zelf aan het roer te staan van je eigen geluk?

De kieM coach helpt je op een pragmatische wijze in dit proces van trouw zijn aan jezelf en daar uiting aan te geven. Jouw bewustzijn krijgt een boost! Gun jezelf dat! 

De zin van het leven is er zin in hebben:

go for it!

 

 

Vanuit de non duale natuurwetten enerzijds en met kennis van emoties als hulpbron anderzijds gaan we kijken waar de misvattingen liggen die bij jou knellen. Er schuilt een enorme wijsheid in emoties als je ze begrijpt.  We voelen de hele dag van alles en dat stuurt ons onbewust door de dag. Prachtig. Maar als het knelt weten we het vaak niet meer. Dit ontrafelen is een vak apart. Via een gedegen vakopleiding van 3 jaar bij Vera Helleman aan het emotie expertise centrum heb ik me dit vak eigen gemaakt. De vertaalslag van symptomen naar diagnose en kunnen ophelderen gaat via een bewezen waterdichte techniek. Deze maakt gebruik van het prisma van creatie. Kortom jij denkt het jouw "probleem" ligt aan iets specifieks in jouw leven, maar vaak ligt de oorzaak op een ander vlak. Een diepere laag. Een conclusie die je hebt getrokken die niet helpend is voor je. Die laag boven water krijgen op geleide van wat je emoties aangeven (het kompas) is vergt toewijding en expertise.