Referenties

Ik heb onze ontmoeting als bijzonder fijn ervaren, heerlijk je openheid en vooral eerlijkheid. Door eén woord heb ik veel geloof in mezelf gekregen, wat geresulteerd heeft in het feit dat ik een volgende zakelijke stap heb durven nemen. Coaching als heerlijk ervaren!

 

Lidy Tuil, Terschelling


* verrassend
* veilig  
* oprecht
* professioneel

 

Meike helpt
Meike confronteert
Meike geeft een goed gevoel

 

Marco Engbers, Oldenzaal


Een recht door zee gesprek met inzicht geven en een lieve schop onder mijn kont!

 

Ellen Schepers, Enschede


Meike is oprecht. You hate her or you love her. Duidelijk en daar houd ik van als man. Fijne en veilige omgeving. 

 

Helge Olthof, Enschede


Ik heb het coach gesprek als fijn ervaren. Meike heeft snel door wat er nog beter zou kunnen en draait er niet omheen. Lekker duidelijk. Ze geeft goede adviezen waar ik nog steeds wat aan heb. Meike heeft een enorm enthousiasme en drive, die ze op een fijne, natuurlijke en duidelijke manier overbrengt. Ze geeft me energie en vertrouwen en een andere kijk op m'n thema.

 

Lisanne van der Stelt, Enschede


Het gesprek met Meike heeft voor rust in mijn hoofd gezorgd tijdens het maken van mijn toetsen. Ik heb veel geleerd wat ik kan meenemen naar alle spannende momenten. 

 

Dilana, 17 jaar, Lelystad


Meike geeft een nieuw inzicht waarna ineens van alles op zijn plek valt. Helder, duidelijk en meteen raak.

 

Jurien Busscher, Eibergen


Eens een andere, eenvoudige methode/manier/weg om naar jezelf te kijken en vanuit daar (zakelijke) stappen te kunnen zetten. 

 

Dhr. S.G., Hengelo


Ik heb zo nu en dan last van angst om sociale dingen te doen. Hierover hebben we een goed gesprek gehad waarin een luisterend oor werd geboden. Nadien werd er goed doorgevraagd om dieper tot mijn eigen gevoel te komen. Dit resulteerde zich erin dat ik dingen anders ben gaan inzien. Dit helpt mij tot op de dag van vandaag nog steeds. De handvaten die ik heb meegekregen pas ik geregeld toe in het dagelijks leven. Ik zal zeker nog een keer coaching willen.

 

I.B., Enschede


Vanuit een liefdevolle en betrokken fundering weet Meike tot de kern te komen van waar het wringt. Door haar analytisch vermogen schept zij overzicht en dan ontstaat er verruiming. Door haar compassie en energie kan zij samen met de cliënt prachtige processen bewerkstelligen.

 

Maria Beijersbergen, Meppel


Als iemand die weinig met emoties kan heb ik met Meike toch kunnen kijken waar deze vandaan komen en hoe ze met mij aan de loop gaan. Meike heeft mij als emotiecoach geholpen om, tijdens een moeilijke gezinssituatie, mijn emoties te leren (er)kennen.

 

Harm, Meppel